Serie B blir Serie bwin

Under 2010 blev det klart att Italienska Serie B blir känd som Serie bwin. Samarbetet mellan de 22 lagen och bwin, världen ledande online betting leverantör kommer att fortsätta till 30 juni 2012. Sponsoraffären har presenterats i Lega Serie B:s kontor i Milan av Luca Ferrari, som är ägare av Lega Nazionale Professionisti Serie B och av Paolo Di Feo, CEO i bwin Italien.

 

“Vi är glad över att få jobba tillsammans med det nya Lega Serie B i detta nya och spännande äventyr”, sa Paolo Di Felo, CEO bwin Italien, “bwin är fortsatt aktivt som sponsor inom den absoluta högsta sporteliten och detta kommer att fortsätta på den internationella nivån. Dagens händelse med Serie bwin ger oss många nya utmaningar och det ger oss också riktigt kontakt med lokala situationer.”

 

Om bwin
bwin gruppen har over 20 miljoner registrerade kunder på mer än olika marknader. Företaget erbjuder bland annat sports betting, poker, spel och casino online såväl som audio och video streams för högklassiga sport events som exempelvis den tyska fotbollsligan.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *