Mer fotboll i höst

Fotboll är ju en sport som är aktuell i stort sätt året runt. Även fast många tror att sportsäsongen börjar lida mot sitt slut nu när VM-kvalet går in i sin sista omgång, så fortsätter det hända en hel del på fotbollsplanerna runt om i världen. Så nära som här hemma i Sverige kommer det sparkas fotboll ett bra tag till.

När sommarens dam-EM nu är över så är det dags för alla damlandslag att sikta vidare mot nästa stora turnering – dam-VM. Denna turnering går av stapeln år 2015 i Kanada och redan under helgen som var så drog det europeiska kvalet igång. Sverige spelade då sin allra första kvalmatch som blev på hemmaplan mot Polen. Detta lag har inte någon gång lyckats kvala sig in till antingen EM, Vm eller OS och matchen sågs därför som en ganska självklar vinst. Men så ska man inte alltid tänka.

Under den första perioden var det svenska laget väldigt labilt och det skedde inga större försök till anfall. Däremot lyckades man till slut i den andra halvleken ta över matchen och sätta två bollar i mål. Slutresultatet för matchen blev då 2-0 och tre färska poäng till det svenska damlandslaget.

Utöver att titta på fotboll så är det en rolig sport att diskutera om med andra. Dessutom kan man ju spela på olika matcher då och då. Passande nog så var det ju en tippare på Stryktipset som i helgen blev ensam med att ha 13 rätt. För detta fick han en vinstsumma på hela 10 miljoner kronor!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *